HP en Alcatel-Lucent breiden pact uit

Handen

HP en Alcatel-Lucent breiden hun wereldwijde samenwerking uit. De uitbreiding is gericht op een betere afstemming van elkaars producten en diensten op het gebied van telecom- en ict. De bedrijven sloten al in 2009 een partnership. Die samenwerking wordt uitgebreid om meer diensten te leveren via cloud computing, ict-beheer (ict service management) en ict-beveiliging (security).

Volgens HP sluit de uitgebreide samenwerking aan op de ontwikkeling van applicaties voor ict-diensten die gehost worden in de cloud. Daarnaast werken beide leveranciers aan de opzet van een gezamenlijk beveiligingsplatform. Ook werken Alcatel en HP samen aan de innovatie van het gebruik van mobiele apparatuur en clouddiensten.

De uitgebreide samenwerking moet er onder meer toe leiden dat een aantal Alcatel-Lucent ip-routing- en optische producten opgenomen wordt in HP's bestaande aanbod van routing- en opslag-diensten en -producten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-12-08T11:58:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.