Black Hat Sessions in teken van mobile security

Dit artikel delen:
Encryptie

De veertiende editie van de Black Hat Sessions staat in het teken van Mobile (In)Security. Op 23 juni vertellen experts in de ReeHorst in Ede over informatieveiligheid en mobiele technologie. Ethisch ontwerper Aral Balkan en telecom en security-specialist Kevin McPeake zijn keynotesprekers.

Mobiele apparaten, mobiele communicatie en het internet of things (IoT) bieden mogelijkheden en daar maken we allemaal dankbaar gebruik van. Uiteraard zit er ook een keerzijde aan al het gemak. Madison Gurkha, de organisator van het security-congres, wil met het thema Mobile (In)Security dieper ingaan op de kansen en risico's van deze mogelijkheden.

Diverse security-experts informeren over alles op het gebied van informatieveiligheid en mobiele technologie. Zo wordt de dag geopend door keynotespreker Aral Balkan. Hij zet zich in voor een ethische benadering van het ontwikkelen van technologie, waarbij decentraliteit, openheid, privacy en veiligheid een belangrijke rol spelen. Kevin McPeake sluit de dag af. Hij is expert op het gebied van telecom en security. Hij werkte onder meer als technical security & forensics analyst bij Orange NL en als information security and digital forensics specialist bij T-Mobile Nederland.

Mobile messaging

Naast de lezingen worden interactieve workshops georganiseerd, waaronder ‘Secure messaging on your mobile, fact or fiction?’. Hierbij onderzoeken deelnemers hoe (on)veilig je persoonlijke berichten zijn. Ze leren hierbij te werken als hacker. Dit gebeurt onder begeleiding van security consultants van Madison Gurkha.

Korting

De Black Hat Sessions Part XIV vindt plaats op dinsdag 23 juni 2016  in Hotel en Congrescentrum de ReeHorst in Ede. Computable-lezers krijgen een korting van 10 procent. Zo betaal je 238,50 euro in plaats van 265 euro. Gebruik hiervoor de kortingscode vvSAb7bd bij het inschrijfformulier. Bekijk het volledige programma op de website van de Black Hat Sessions

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-20T10:18:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.