KPN Ventures investeert in intercom via wifi

Dit artikel delen:
Intercom domotica

KPN Ventures heeft geïnvesteerd in Nello, een Duitse startup die een uitbreiding voor bestaande intercomsystemen heeft ontwikkeld. Met deze uitbreiding kunnen bewoners van appartementsgebouwen hun intercom aan hun wifi koppelen en daarmee op afstand, via een app, toegang tot hun appartementsgebouw geven aan familie, vrienden of dienstverleners. zoals bijvoorbeeld pakjesbezorgers.

De investering is in lijn met de strategie van KPN Ventures om te investeren in domotica (connected home-diensten). KPN doet samen met bestaande aandeelhouders HBT Holdings en KFW mee in een financieringsronde van in totaal anderhalf miljoen euro.

Nello, gehuisvest in München, wil het extra kapitaal stoppen in marketing en het sluiten van samenwerkingsovereenkomsten met Europese leveranciers van intercomapparatuur.

Eerder deze maand kondigde de investeringstak van KPN aan mee te doen in een financieringsronde voor Sensara, een Rotterdamse ontwikkelaar van een intelligent alarmeringssysteem voor preventieve ouderenzorg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-20T09:47:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.