Managed hosting door True

KPN Ventures investeert in intercom via wifi

 

Intercom domotica

KPN Ventures heeft geïnvesteerd in Nello, een Duitse startup die een uitbreiding voor bestaande intercomsystemen heeft ontwikkeld. Met deze uitbreiding kunnen bewoners van appartementsgebouwen hun intercom aan hun wifi koppelen en daarmee op afstand, via een app, toegang tot hun appartementsgebouw geven aan familie, vrienden of dienstverleners. zoals bijvoorbeeld pakjesbezorgers.

De investering is in lijn met de strategie van KPN Ventures om te investeren in domotica (connected home-diensten). KPN doet samen met bestaande aandeelhouders HBT Holdings en KFW mee in een financieringsronde van in totaal anderhalf miljoen euro.

Nello, gehuisvest in München, wil het extra kapitaal stoppen in marketing en het sluiten van samenwerkingsovereenkomsten met Europese leveranciers van intercomapparatuur.

Eerder deze maand kondigde de investeringstak van KPN aan mee te doen in een financieringsronde voor Sensara, een Rotterdamse ontwikkelaar van een intelligent alarmeringssysteem voor preventieve ouderenzorg.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6005214). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×