Cursus process mining voor 100.000 studenten

elearning

Celonis, aanbieder van process mining-technologie, start een academisch e-learningprogramma gericht op process mining. De Duitse organisatie heeft als doelstelling om honderdduizend deelnemers wereldwijd op te leiden. Het online leerprogramma is gratis beschikbaar voor studenten, docenten en onderzoekers.

Met process mining worden de datastroom binnen de operationele systemen vastgelegd. Hiermee krijgt een organisatie inzicht in potentiële procesverbeteringen, die veelal door automatisering gerealiseerd worden.

Om mensen hier in op te leiden heeft Celonis een e-learningprogramma ontwikkeld. ‘Deelnemers leren competenties om organisaties te ondersteunen bij een intelligentie bedrijfstransformatie. De opleiding wordt online gevolgd via onze zogeheten Academic Cloud. Na afronding ontvangen deelnemers de status van ‘Process Mining Expert’ en een bijhorend certificaat’, aldus het bedrijf.

De Duitse organisatie, met kantoren in Nederland, de Verenigde Staten, en het Verenigd Koninkrijk, heeft als doelstelling om in totaal honderdduizend studenten wereldwijd zich te laten scholen via deze online process mining-opleiding.

Data Science

Het programma is opgezet door Celonis Academic Alliance. Dit is een wereldwijd initiatief ter ondersteuning van onderwijs en onderzoek op het gebied van process mining en analytics voor bedrijfstransformatie. Het bedrijf heeft academische partners in meer dan 25 landen. In Nederland gaat dat om onder meer Technische Universiteit Eindhoven, Erasmus Universiteit Rotterdam, Jheronimus Academy of Data Science in ‘s Hertogenbosch en Zuyd Hogeschool.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-03T12:04:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.