Onderwijsbeurs NOT verplaatst naar eind 2021

Uitstel

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is verplaatst naar het najaar van volgend jaar. Ook dan krijgt het tweejaarlijkse evenement voor professionals in het onderwijs en de kinderopvang een hybride karakter.

NOT 2021 zou initieel in januari 2021 hybride vorm plaatsvinden, waarbij de beurs fysiek toegankelijk is voor een maximaal aantal bezoekers binnen opgestelde tijdsblokken. Daarnaast is het seminarprogramma deels online toegankelijk.

Organisator Jaarbeurs zegt dat het onzeker is of er in januari volgend jaar een groot element mogelijk is gezien de huidige situatie rondom het coronavirus en de richtlijnen die de overheid heeft afgekondigd. In overleg met belanghebbenden en deelnemers is daarom besloten het evenement uit te stellen naar het najaar van 2021 van 30 november tot en met 4 december.

De onderwijsbeurs behoudt zijn hybride vorm. De beurs is dus fysiek toegankelijk en daarnaast is het mogelijk om online een deel van de activiteiten te volgen, zoals het NOT-seminarprogramma. Computable is mediapartner van de NOT en helpt bij de realisatie van het onafhankelijke sprekersprogramma. De ict-vaktitel verzorgt elf keynotes over digitalisering. Tot slot is er de mogelijkheid om via de NOT-matchmakingtool virtueel contact te leggen met de exposanten.

Achter de schermen werkt Jaarbeurs hard door om een groot succes van de NOT te maken. Tijdens de komende editie vormt vernieuwend onderwijs en opvang de rode draad. Bezoekers krijgen toegang tot de laatste innovaties en ontwikkelingen in de onderwijswereld.

Computable bezocht de NOT in 2019 en schreef een reportage over de onderwijsbeurs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Onderwijsbeurs NOT verplaatst naar eind 2021, NOT!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-19T09:16:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.