Main Capital actief in onderwijssoftware

Main Capital neemt een meerderheidsbelang in Paragin, een leverancier van software gericht op competentie-, kennis- en talentontwikkeling voor onderwijs en (semi-)overheid. De Haagse investeerder wil meerdere acquisities doen in de bredere markt voor onderwijssoftware. Main dat voor een miljard euro aan belangen in veelbelovende softwarebedrijven bezit, gaat Paragin flink uitbouwen.

Het huidige managementteam dat bestaat uit Jeroen Bakker (ceo) en Peter de Blieck (cto) blijft aan boord. Beiden investeren, naast Main Capital, in Paragin. De oplossingen van Paragin bieden actieve ondersteuning bij testen, certificering en loopbaanbegeleiding. Het bedrijf is gevestigd in Nijkerk en telt circa 25 medewerkers.

Het klantenbestand van Paragin telt meer dan 140 namen. Dit zijn voornamelijk roc's, hbo's, universiteiten, educatieve uitgeverijen  en commerciële opleidings- en exameninstituten. Daarnaast zijn er (semi) publieke klanten zoals de FNV, Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), de Federatie van Medisch Specialisten en gemeenten als Groningen en Roermond.

Paragon biedt software voor het beheer van het volledige test- en examenproces vanuit een online-omgeving. Ook is software beschikbaar voor training, loopbaanontwikkeling, mobiliteit en andere werkgerelateerde uitdagingen. Ten slotte levert het bedrijf software voor erkenning van eerder verworven competenties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-14T12:01:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.