HECC Alliance opent kantoor in Roemenië

HECC Alliance, leverancier van helpdeskdiensten uit Boxtel, opent een nieuw kantoor in Roemenië. Daar werken tachtig helpdeskmedewerkers voor de technische ondersteuning van opdrachtgevers uit de software-, telecom- en high-techindustrie.

Het Boxtelse HECC Alliance, leverancier van technische supportdiensten, opent een nieuw kantoor in de Roemeense hoofdstad Boekarest. Vanuit het nieuwe pand voorzien tachtig medewerkers in de eerste, tweede- en derdelijns technische ondersteuning van klanten uit de software-, telecom- en high-techindustrie.

HECC is al vijf jaar actief in het Oost-Europese land. Het werkte samen met een Amerikaanse partner waar het ook de kantoorruimte van huurde. Om verdere invulling te geven aan de internationale groeistrategie besloot de bedrijfsleiding op eigen benen te gaan staan en een eigen kantoor te betrekken.

Bij de Nederlandse hoofdvestiging in Boxtel werken 180 mensen. Het personeelsbestand bestaat uit veertien verschillende nationaliteiten. De werknemers leveren bijstand bij technische problemen in dertien West-Europese en acht Oost-Europese talen. Grote klanten zijn softwareleverancier Pinnacle Systems, internetbeveiliger SonicWall, storage-leverancier Iomega en navigatieleveranciers MIO en MyGuide.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-20T13:55:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.