Ordina betrekt extra Oracle-experts via Amis

Handen schudden

Ict-dienstverlener Ordina heeft een raamovereenkomst gesloten met Oracle-dienstverlener Amis Services. Dat dienstenbedrijf is toegespitst op Oracle en Java technologie. Wanneer er extra capaciteit van medewerkers met kennis van Oracle wordt gevraagd, schakelt Ordina mensen in via Amis. Dat dienstenbedrijf beschikt over gecertificeerde Oracle-experts waaronder een drietal Oracle ACE Directors, een Oracle Certified Master, Oracle Certified Professionals en OCP RAC 10g specialisten.

Ordina voltooit Oracle-projecten voor klanten binnen de overheid, Industrie en zorg. Voor het Ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit, Ministerie van Justitie. Voor vier waterschappen en de gemeente Rotterdam zijn complete E-Business Suite  (EBS) implementaties uitgevoerd en worden beheerdiensten geleverd.

Ook internetaanbieders Xs4all en Ziggo en de technische groothandel Lasaulec staan op de lijst van grote klanten. Binnen de zorg is Ordina betrokken bij de invoering van EBS bij het Erasmus Medisch Centrum.

Binnen Ordina zijn 450 medewerkers gericht op Oracle-diensten. In totaal werken 3100 mensen voor de dienstverlener. Zij richten zich naast Oracle op dienstverlening rondom SAP-, Cobol-, Java- en Microsoft-technologie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Door de grote onvrede op de werkvloer hebben tal van Oracle-experts het bedrijf (OOS) verlaten. Ordina heeft te gemakkelijk de brain-drain laten plaats vinden. Dat nu zelfs OOS (voornamelijk oud-Vertis) al geen Oracle-experts kan leveren, doet het ergste vermoeden. Experts werden niet vervangen of vervangen door schoolverlaters en werknemers met een aantal jaar ervaring.

Van paradepaardje naar een kreupelpaard en dat in een paar jaar.

Hopelijk komt het ooit nog weer goed met deze mooie club!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-09T15:29:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.