Delta Lloyd kiest Raet als uitbestedingspartner

Delta Lloyd Groep kiest voor Raet als uitbestedingspartner voor de personeels- en salarisadministratie. Naast de outsourcingsovereenkomst gaat de financiële dienstverlener volledig gebruikmaken van de eHRM-portal Raet Online, waardoor de 4500 medewerkers hun hr-activiteiten zelf en online kunnen uitvoeren.

Delta Lloyd besloot zich op een nieuwe uitbestedingspartner te oriënteren vanwege de wens het gebruikte SAP-systeem verder aan te passen aan de organisatiebehoeften en de uitbestede hr-dienstverlening uit te breiden en te verbeteren.

'De afgelopen anderhalf jaar heeft Delta Lloyd uitgebreid onderzocht hoe de medewerkers en de leidinggevenden sneller en beter kunnen worden ondersteund met moderne hr-technologieën', zegt Liesbeth Galesloot, hr-directeur van Delta Lloyd Groep. 'De aanpak van Raet en de mogelijkheden van Raet Online sluiten aan op de wens voor een transparante en efficiënte hr-ondersteuning voor alle medewerkers, afgestemd op de vraag van nu. Dat vergroot bovendien de effectiviteit van het uitbesteden van de personeels- en salarisadministratie.'

'Wij zijn blij dat Delta Lloyd met Raet hun hr-behoeften op een kostenbewuste manier kunnen realiseren', zegt Raet-ceo Cees van den Heijkant. 'In combinatie met het uitbesteden van de hr- en payrolladministratie kan Delta Lloyd de gewenste optimalisatie bereiken.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Veel succes dan bij Delta Lloyd. Vorig jaar is Raet bij het bedrijf waar ik werk ingevoerd en het is alleen maar problemen met foute salarisbetalingen en inhoudingen die zo hoog zijn, dat je bijna geen salaris meer krijgt. En de correcties duren dan ook nog eens lang, omdat men geen idee heeft wat de arbeidsvoorwaarden zijn.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-24T09:21:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.