Indiaas Datamatics start in Nederland

Handen schudden

Datamatics Global Services, een Indiase offshore-specialist uit Mumbai, heeft een partnerovereenkomst gesloten met outsourcingbedrijf Dutch Adminfactory uit Nieuw-Vennep. Doel is het bewerken van de Nederlandse markt door het aanbieden van business process outsourcing (bpo) voor boekhoudingen. Klanten kunnen hun financiële administratie en onderliggende systemen laten uitvoeren en beheren door Dutch Adminfactory, uit naam van Datamatics.

Datamatics bestaat al sinds 1975 en levert naast bpo- en it-outsourcing-services ook software, diensten en diensten, zoals testen en documentbeheer. Het bedrijf heeft naast zijn Indiase kantoren vestigingen in onder andere de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland en Australië. Er werken zo'n 4600 man bij Datamatics, dat een omzet heeft van circa 5.26 miljard Indiase roepie (ongeveer 75 miljoen euro).

Dutch Adminfactory is sinds 2006 actief en als bpo-partner voor het overnemen van administratieve processen.  Naast een kantoor in Nieuw-Vennep beschikt het bedrijf over een vestiging in het Indiase Hyderabad. Door de samenwerking met Datamatics kan Dutch Adminfactory nu ook gebruikmaken van de shared service centers van Datamatics in Europa, de Verenigde Staten of India. Daardoor kan het bedrijf ook grote klanten aan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-04T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.