De Hypotheker verlengt beheercontract Simac

Pand Simac

Hypotheekadviseur De Hypotheker heeft het lopende beheercontract met ict-dienstverlener Simac met vijf jaar verlengd. Tot en met 2018 blijft Simac verantwoordelijk voor het beheer van servers, netwerk en werkplekken. Ook invulling van de servicedesk behoort tot de dienstverlening, net als uitwijk, back-up en securitymanagement. Daar komt bij dat recent alle servers zijn verhuisd naar het Simac NBrIX-datacenter. Al sinds 2002 beheert Simac de ict-systemen van De Hypotheker.

‘Met Simac hebben we een betrouwbare en deskundige partner’, licht directeur Retail bij De Hypotheker Kees Seip toe. ‘Afgelopen jaren hebben zij bewezen goed aan te voelen wat voor ons als De Hypotheker belangrijk is. Met name de persoonlijke aandacht en inzet stellen we bijzonder op prijs.’

‘We kennen elkaar inmiddels door en door’, zegt Paul de Rouw, directeur Simac ICT Nederland. ‘Dat werpt zijn vruchten af in de samenwerking. De Hypotheker is voor ons een klant die innovatie koppelt aan betrouwbare dienstverlening. Een omgeving waarin wij ons prima thuis voelen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

uit het artikel: ‘We kennen elkaar inmiddels door en door"

Niet ter veroordeling van de keuze, maar: Dat is toch wel het laatste wat je wilt bij een zakelijke relatie. Juist daar is aanbesteden voor bedoeld; je op feite baseren en een keuze maakt en niet op emotie.

@maarten oberman

Bijna uw mening delend kan ik me indenken dat je niet zite te wachten op een dergelijke grootschalige wijziging die een migratie naar een andere dienstverlener altijd weer met zich mee brengt. Vanuit die perceptie wel zinvol dacht ik.

We hebben inmiddels ook kunnen zien welke schade aanbestedingen met zich mee brengen zo ondertussen nietwaar?

@ Maarten,

Volgens mij is de hypotheker niet aanbestedingsplichtig.

Ik deel wel je mening dat het altijd goed is voor een klant om om zich heen te blijven kijken.

Voila, het voordeel van een goede relatie! En waarom niet? Er zijn meer dingen dan je IT waar je mee bezig moet zijn en als je tevreden bent is dit toch een win-win?

Vind dit een opsteker voor Simac.

Aanbesteding komt uit de tijd van dinosauriërs, zeker als deze voorkomt uit regulering.

@Numoquest, Ruud en Henri,

ik ben zeker niet voor altijd aanbesteden, "dogmatisch" aanbesteden, maar alleen de reden die hier gegeven wordt: we kennen elkaar door en door vind ik wel wat summier om verder te gaan...... Er is meer dan een relatie.....in infrastructuur land om tot een goede dienstverlening te komen.

Henri, misschien was er wel een cloud oplossing uit een aanbesteding gekomen inplaats van een private oplossing bijvoorbeeld.... :-) :-)!

Natuurlijk kost een migratie geld, tijd en soms emotie e.d. Echter als dat een reden is om niet aan te besteden, zullen er nog maar weinig aanbestedingen zijn....

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-29T15:05:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.