Binnenlandse Zaken gaat ook 4-jarig SAP-contract aan

Ministerie VS zet 10 miljard aan cloudhosting uit

Het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft tien bedrijven geselecteerd om deel te nemen aan een tienjarig cloudhostingcontract ter waarde van tien miljard dollar. De deelnemende bedrijven zijn Aquilent, AT&T, Autonomic Resources, CGI, GTRI, IBM, Lockheed Martin, Smartronix, Unisys en Verizon. Naar verwachting strijkt elke partij één miljard euro op.

Met dit contract gaat het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken zijn it-infrastructuur moderniseren. Onder andere het beheer van applicaties en dataopslag wordt aangepakt. De tien bedrijven gaan met elkaar concurreren in het aanbieden van cloudgebaseerde opslag, veilige bestandsoverdracht, virtual machine-oplossingen en database-, web-, ontwikkelings- en testhostingdiensten.

SAP-applicatiehostingdiensten

Daarnaast heeft het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken een vierjarig contract uitgezet voor SAP-applicatiehostingdiensten. Hiervoor zijn  CGI, IBM, Unisys en Verizon geselecteerd. Het contract loopt van 2016 tot 2020 en vertegenwoordigt een waarde van één miljard dollar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-21T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.