Indiase partner ITTI neemt Breecom Services over

John Breedveld, directeur Breecom (links), en Mukunthan. bestuursvoorzitter ITTI, na de contractondertekening.

Het Indiase ict-offshorebedrijf ITTI - met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Dubai en Singapore - neemt het in Barendrecht gevestigde Breecom Services over. Deze erp-dienstverlener werkte al langer samen met ITTI. Het Indiase ict-bedrijf zocht een vestigingsplaats in Europa en heeft deze middels de overname van deze Breecom-tak gevonden. Breecom Automatisering, actief in systeembeheer, het leveren van glasvezelverbindingen en voip-telefonie, blijft volledig in Nederlandse handen.

ITTI (voorheen Innovation Technology Transfer India) levert offshorediensten op het gebied van systeemintegratie en software, met name oplossingen voor enterprise resource planning (erp) en business intelligence. Op erp-vlak is er kennnis aanwezig van QAD’s MFG/PRO, Microsoft Dynamics, Infor BPCS, SAP en JD Edwards.

Breecom Services is op de erp-markt actief met offshore projecten waarbij het zich richt op de regio Noord-West-Europa. Het bedrijf is sterk in Microsoft Dynamics, Java, Oracle eBiz en SAP. Onder de vleugels van ITTI moet de groei kunnen worden versneld, is de verwachting.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-02T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.