Bechtle levert Avans niet-mobiele hardware

Hardwaredienstverlener Bechtle is door Avans Hogeschool geselecteerd voor de levering en het onderhoud van niet-mobiele hardware als X86 pc- en serverapparatuur. Het contract is aangegaan voor de duur van twee jaar met de optie om twee maal te verlengen met één jaar. Vooral de aangeboden tools die besparing bieden op inkoopkosten, zoals xml-koppelingen, vielen bij Avans Hogeschool in de smaak. Aanvragen tot honderdduizend euro gaan direct naar Bechtle, aanvragen die hoger zijn worden verdeeld in een minicompetitie met ISL Automatisering en SCC.

Avans Hogeschool is met 28.000 studenten en 2250 medewerkers één van de grotere hogescholen binnen Nederland met locaties in ’s-Hertogenbosch, Breda en Tilburg. Eerder dit jaar won Bechtle ook de aanbesteding bij de buren van Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch, het Koning Willem 1 College. Hierdoor wordt vrijwel de gehele Onderwijsboulevard in ’s-Hertogenbosch door Bechtle van ict-oplossingen voorzien. Bechtle heeft de afgelopen jaren ook aanbestedingen gewonnen bij het ministerie van Defensie, TNO, Slachtofferhulp Nederland en meerdere gemeenten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Avans Hogeschool

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-05T11:59:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.