Managed hosting door True

Cegeka beheert ICT-infrastructuur Auping

 

Slapen

Beddenfabrikant Auping besteedt het beheer van de ict uit aan ict-dienstvelener Cegeka. Het gaat om het beheer en de huisvesting van de complete infrastructuur. Die ict-omgeving bestaat onder meer uit een IBM iSeries- en een Wintel-platform.

Cegeka neemt het beheer van het volledige ict-netwerk voor zijn rekening. De ict-infrastructuur van de beddenmaker wordt ondergebracht In het datacenter van de ict-dienstverlener in Veenendaal.

Voor backup- en uitwijkfaciliteiten worden datacenters van derden ingeschakeld. De ict-dienstverlener verzorgt ook het beheer van de databases en het technisch applicatiebeheer van de meest kritische bedrijfsapplicaties.

Frank Scholte, ict-manager bij Auping: 'Hoge beschikbaarheid van onze ict is noodzakelijk. Bij een stroring mogen systemen niet lang uit de lucht zijn.' De uitbesteding van de ict moet ook bijdragen aan betere bedrijfsvoering en kortere levertijden.

OTAP

De beddenmaker en ict-dienstverlener hebben het plan om voor de belangrijkste applicaties een OTAP-straat (Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie) in te richten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4955185). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×