Cegeka beheert ICT-infrastructuur Auping

Slapen

Beddenfabrikant Auping besteedt het beheer van de ict uit aan ict-dienstvelener Cegeka. Het gaat om het beheer en de huisvesting van de complete infrastructuur. Die ict-omgeving bestaat onder meer uit een IBM iSeries- en een Wintel-platform.

Cegeka neemt het beheer van het volledige ict-netwerk voor zijn rekening. De ict-infrastructuur van de beddenmaker wordt ondergebracht In het datacenter van de ict-dienstverlener in Veenendaal.

Voor backup- en uitwijkfaciliteiten worden datacenters van derden ingeschakeld. De ict-dienstverlener verzorgt ook het beheer van de databases en het technisch applicatiebeheer van de meest kritische bedrijfsapplicaties.

Frank Scholte, ict-manager bij Auping: 'Hoge beschikbaarheid van onze ict is noodzakelijk. Bij een stroring mogen systemen niet lang uit de lucht zijn.' De uitbesteding van de ict moet ook bijdragen aan betere bedrijfsvoering en kortere levertijden.

OTAP

De beddenmaker en ict-dienstverlener hebben het plan om voor de belangrijkste applicaties een OTAP-straat (Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie) in te richten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-19T14:39:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.