Computable peilt mening beslissers outsourcing

Ict-vaktitel Computable is inmiddels gestart met een onderzoek naar de stand van zaken in de Nederlandse outsourcingsmarkt. Iedereen die een ict-functie heeft of had bij een bedrijf dat outsourcing toepast of heeft toegepast, kan aan het onderzoek meedoen. Voorwaarde is wel dat de respondent betrokken is of was bij de beslissing omtrent outsourcing.

De resultaten uit het onderzoek gaan door Computable gepubliceerd worden in de eerste halfjaarlijkse Outlook-gids, die 6 juni 2014 verschijnt. Deze gidsen blikken een half jaar vooruit op alle ontwikkelingen en trends in de Nederlandse ict-markt. In de eerste Outlook gaat dit naast outsourcing over zaken als de cloud, big data, mobile computing en security.

Marktonderzoek outsourcing

Het outsourcingsonderzoek wordt in samenwerking met onderzoeksbureau Totta Research uitgevoerd en bevat ongeveer vijftien vragen. Het marktonderzoek spitst zich vooral toe op de tevredenheid over de populairste outsourcingsaanbieders. Tevens onderzoekt het de overwegingen om uit te besteden. Hoeveel procent van de Nederlandse bedrijven past outsourcing toe? In welke branche wordt outsourcing het meeste toegepast? Hoeveel budget hebben bedrijven er voor over? Groeit de vraag naar outsourcing door de crisis?

Beslissers of voormalig beslissers binnen outsourcingstrajecten kunnen dus deelnemen aan het Computable-onderzoek. Het bestaat uit drie onderdelen: achtergrondvragen, outsourcingsvragen in het algemeen en als laatste je ervaringen met outsourcing providers. Het onderzoek kan in slechts twaalf minuten worden ingevuld. Als dank voor de medewerking biedt Computable de mogelijkheid om een voorpublicatie te ontvangen van de onderzoeksresultaten en vergeven wij twee toegangskaarten ter waarde van 1490 euro voor het Data Warehousing & Business Intelligence summit dat op 2 en 3 april 2014 wordt georganiseerd.

Het onderzoek kan ingevuld worden op https://www.opinie-plaza.nl/R.aspx?a=256.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-30T11:30:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.