Managed hosting door True

Movares besteedt IT uit aan Conclusion

Advies- en Ingenieursbureau Movares uit Utrecht besteedt zijn ict voor tien jaar uit aan dienstverlener Conclusion, eveneens uit de Domstad. Het gaat in eerste instantie om de deelgebieden servicedesk, werkplekbeheer en middelenbeheer. Er gaan elf ict-medewerkers van Movares over naar Conclusion.

Middels de outsourcing aan een it-specialist als Conclusion (1250 man) verwacht Movares de flexibiliteit, snelheid, efficiëntie en kwaliteit van de it-dienstverlening te kunnen verhogen. Naast het overnemen van de drie it-werkgebieden verleent Conclusion Movares advies over het doorvoeren van ict-vernieuwingen in de organisatie.

Movares is een ingenieursbureau dat onder meer actief is in de spoorsector. Dat is ook een belangrijke markt voor Conclusion, dat onder andere spoorbeheerder Prorail al als klant heeft.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5846962). © Jaarbeurs IT Media.
?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×