Netsourcing vervangt IGCN bij Zorgcentra Rivierenland

Begin 2017 gaat SZR (Stichting Zorgcentra Rivierenland) uit Tiel zijn ict-infrastructuur en -dienstverlening uitbesteden aan NetSourcing uit Waardenburg. Op dit moment ligt dit werk nog bij IGCN uit Houten. Volgens SZR is het goed om na een jarenlange samenwerking over te stappen naar een andere organisatie. Dit biedt weer nieuwe inzichten, aldus de zorgverlener.

Netsourcing gaat de ruim duizend medewerkers ondersteunen op ict-gebied. Het bedrijf moet ervoor zorgen dat de medewerkers van SZR altijd en overal veilig toegang hebben tot de digitale infrastructuur van de zorginstelling. De ict-dienstverlener zal tevens de regievorming op zich nemen over de verschillende softwareleveranciers.

SZR biedt zorg binnen en buiten de zorgcentra voor cliënten met een complexe zorgvraag die behoefte hebben aan langdurige zorg. Ook revalidatie en palliatief terminale zorg (hospice) behoren tot de kernactiviteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-28T11:35:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.