Schuberg Philis ziet omzet uit contracten toenemen

presentatie

Schuberg Philis heeft in 2016 een stabiele omzet gerealiseerd van 50,3 miljoen euro. De winst kwam uit op 4,5 miljoen euro. De ict-dienstverlener uit Schiphol-Rijk meldt verder dat de opbrengst uit binnengehaalde contracten vorig jaar met achttien procent steeg van 102 naar 120 miljoen euro. Dat betekent een positieve impuls voor een mogelijke omzetgroei in 2017.

De groei in gecontracteerde omzetwaarde is het gevolg vannieuwe meerjarige contracten met onder andere Argenta, NIBC en Hartwig Medical Foundation. Het aantal collega’s groeide van 195 naar 224.

Volgens algemeen directeur Pim Berger vervult Schuberg Philis voor steeds meer klanten een centrale rol in digitale transitie. 'We helpen met it-uitdagingen in de breedste zin van het woord: het applicatielandschap op orde, klaar voor nieuwe ontwikkelingen, inclusief testen, monitoring, beveiliging, performance en auditing. Onze kracht ligt in het realiseren van de integratie van het geheel.'

Volgens Schuberg Philis zien bedrijven de voordelen in van het gebruik van cloudtechnologie: hun it-systemen worden flexibeler, schaalbaarder en goedkoper. De it-dienstverlener biedt een multi-cloudaanpak om de bezwaren weg te nemen rond transities van de ‘digitale kroonjuwelen’ naar de cloud. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-23T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.