Pensioenfonds Waterbouw wil bpo-contract met Centric

Bedrijfstakpensioenfonds (BPF) Waterbouw en Centric tekenen een intentieverklaring voor het onderbrengen van de pensioenadministratie bij de ict-dienstverlening per 1 januari 2019. Centric heeft recent al meerdere business process outsourcing (bpo)-contracten gesloten met pensioenfondsen.

BPF Waterbouw voert op dit moment de pensioenadministratie voor zijn bijna 12.000 deelnemers nog zelf. Met het oog op kostenefficiënter werken en meer schaalvoordeel besloot het BPF een selectietraject te starten voor het uitbesteden van de pensioenadministratie. Uiteindelijk koos het pensioenfonds voor Centric.

Beide partijen verwachten dat over een aantal maanden de intentieverklaring kan worden omgezet naar een definitief langjarig contract. De bedoeling is dat Centric vanaf 1 januari 2019 de pensioenadministratie overneemt.

Vorig jaar nam Centric al de pensioenuitvoering voor zes bedrijfstakpensioenfondsen over van Syntrus Achmea Pensioenbeheer. Zo'n tachtig man stapten over naar de automatiseerder.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-29T09:14:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.