Business Solutions wordt niet gesplitst

Dit artikel delen:

De laatste BAS-divisie Business Solutions wordt niet opgesplitst, maar waarschijnlijk als een geheel verkocht aan één partij. Getronics onderhandelt nog slechts met één koper. Binnen afzienbare tijd moet er een akkoord zijn.

De twee onderdelen van Business Solutions worden waarschijnlijk gezamenlijk verkocht aan één koper. Getronics spreekt nog maar met één partij. De ict-dienstverlener verwacht binnen ‘afzienbare tijd' een overeenkomst te tekenen.

Business Solutions is de laatste divisie van het onderdeel Business Application Solutions (BAS) die nog te koop staat. De divisie bestaat uit een onderdeel dat software ontwikkelt voor de zorgsector en een deel dat software voor lokale overheden maakt.

Verschillende kopers

Eerder nog was er sprake van dat de divisie zou worden opgesplitst en verkocht aan verschillende partijen. "De verwachting is nu dat beide onderdelen samen verkocht worden", aldus een woordvoerder van Getronics.

Capgemini kocht in juli 2008 de overige BAS-onderdelen. Deze dienstverlener liet eerder al weten niet geïnteresseerd te zijn in de laatste tak. Ook Ordina zegt de laatste divisie niet te willen kopen. Softwareleverancier Unit4Agresso vindt de divisie goed bij het bedrijf passen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-14T13:30:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.