Wie gunt wat?

Dit artikel delen:
akkoord gunnen

Veel ict-opdrachten worden verstrekt via een aanbestedingstraject. Computable zet de publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

Unisys bouwt voor Politieacademie

De Politieacademie heeft de opdracht voor het ontwikkelen van een kandidaatvolgsysteem gegund aan Unisys. Het gaat om een centrale bedrijfsapplicatie voor de ondersteuning van de werving en selectie van kandidaten voor de regiokorpsen. Tot nu toe is dit decentraal geregeld. Unisys zal de applicatie uitrollen bij de academie en de 25 korpsen. Met de order is een geraamd bedrag gemoeid dat tussen de 206.000 en 750.000 euro ligt.

Innovo besteedt administratie uit aan OSG

De stichting voor katholiek onderwijs Innovo uit Heerlen laat zijn personeels- en salarisadministratie gedurende minimaal vier jaar uitvoeren door de Stichting Onderwijs Service Groep uit Arnhem. Met de opdracht is een bedrag gemoeid van ruim één miljoen euro. De Onderwijs Service Groep dient daarbij een koppeling aan te brengen met het managementinformatiesysteem Bizzscore van EFM Software dat de onderwijsstichting sinds 2007 gebruikt.

Opslagorder Zuid-Holland gaat naar Centric

De provincie Zuid-Holland heeft Centric aangetrokken voor de realisatie van een vernieuwde data-opslag- en back-upvoorziening van het Provinciehuis. De automatiseerder is verantwoordelijk voor de levering, de implementatie, de migratie, het onderhoud en de ondersteuning met betrekking tot de oplossing. Centric is gekozen uit zes inschrijvers. De overeenkomst vertegenwoordigt een waarde van ongeveer 1,6 miljoen euro over een contractperiode van 4 jaar.

Politie Rotterdam-Rijnmond huurt ict'ers in

De Politie Rotterdam-Rijnmond heeft raamovereenkomsten gesloten met zes ict-partijen voor de inhuur van hoger gekwalificeerd personeel (HBO+-niveau). Het betreft Ilionx, AdVanced, Conspect Business Consultancy, DPA Flex Group, CIM Solutions en Ordina. Dertig partijen deden mee aan de aanbesteding.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-08-24T14:36:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.