Wie gunt wat: Justitie vervangt SAP door Oracle

Dit artikel delen:
akkoord gunnen

Het ministerie van Justitie heeft Ordina aangetrokken voor het leveren en implementeren van een financieel en inkoopinformatiesysteem op basis van Oracle. Het betreft een project met een budget van vijftien miljoen euro. Dit blijkt uit een recente inventarisatie van overheidsgunningen in ict-land. Computable zet deze publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

Justitie vervangt SAP-systeem door Oracle

Het ministerie van Justitie heeft Ordina aangetrokken voor het leveren en implementeren van een financieel en inkoopinformatiesysteem op basis van Oracle. Dit systeem vervangt een SAP-toepassing. Ordina is tevens verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud, in samenwerking met een op te tuigen beheerorganisatie. De ict-dienstverlener werkt in deze opdracht samen met Oracle en adviseur Conquaestor. Het project, met de naam Leonardo, heeft een budget van 15 miljoen euro.

Ziggo levert breedband aan Gilde Opleidingen

Ziggo levert aan de Stichting Gilde Opleidingen (ROC Gilde Opleidingen) breedbandverbindingen tussen de locaties van het instituut, inclusief apparatuur, beheer en onderhoud, en een breedbandige internettoegang met firewall. Het gaat om locaties in Roermond, Sittard, Weert, Venlo en Venray. Aan de raamovereenkomst is een waarde verbonden van ruim 1,6 miljoen euro (gebaseerd op een 'tco' van vijf jaar: eenmalige kosten en een maandelijkse vergoeding)

Bureau Jeugdzorg Limburg gunt aan Kreuze en Vodafone/TNF

Bureau Jeugdzorg Limburg trok Kreuze en Vodafone/TNF aan voor het dit jaar vervangen van de ict-infrastructuur. Kreuze Telecom uit Maastricht won drie van de vier percelen van de Europese aanbesteding (kantoorautomatisering, telefonie en lan gebaseerd op Voip, en telefonieverkeer & integratie vast en mobiel). Vodafone/TNF uit Son verwierf het vierde perceel (WAN- verbindingen).
De totale opdrachtwaarde is ruim 3,3 miljoen euro. Daarvan gaat drie miljoen euro naar Kreuze. De telecomleverancier werkte met Licom ICT samen voor de uitrol van de nieuwe werkplekken.

SORG kiest voor Xerox

De 'Stichting voor Onderwijs op Reformatorische Grondslag' (SORG) heeft Xerox de opdracht verleend voor het leveren van kopieerapparatuur en reprodiensten. Het betreft print- en kopieerapparatuur (zo'n 50 machines) en het vervaardigen van minimaal vijf miljoen kopieën. De geraamde waarde van de vierjarige overeenkomst ligt tussen de 1,4 en 1,6 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-10T15:45:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.