Topicus bouwt e-kinddossier voor Zaans GGD

Wie gunt wat?

Dit artikel delen:
akkoord gunnen

GGD Zaanstreek Waterland gebruikt de software van Topicus Zorg voor de ontwikkeling van het elektronisch kinddossier. Doel is de digitalisering van de papieren dossiers van de Jeugdgezondheidszorg. Dit blijkt uit een recente inventarisatie van overheidsgunningen in ict-land. Computable zet deze gunningen regelmatig op een rijtje.

Zaanse GGD kiest voor Topicus Zorg

GGD Zaanstreek Waterland heeft voor het inrichten van een elektronisch kinddossier Topicus Zorg uit Deventer aangetrokken. Met de KD+-software wil GGD ZW de papieren dossiers van de Jeugdgezondheidszorg digitaliseren. Belangrijkste plaatsen van levering zijn de gemeentes Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland, Zaanstad en Zeevang. Het contract met Topicus heeft een looptijd van vier jaar

Maarssen gunt aan Decos

De gemeente Maarssen heeft de opdracht voor de verwerving, de implementatie en het onderhoud van een documentmanagementsysteem gegund aan Decos Software. De geïntegreerde toepassing is bedoeld voor documentbeheer, workflowmanagement en een documentair structuurplan als basis voor een digitaal archief. Het contract met leverancier Decos, die vier andere meedingers aftroefde, heeft een looptijd van vier jaar.

Groningen consolideert met SLTN

De gemeente Groningen heeft voor het project 'Consolidatie Minicomputers' SLTN geselecteerd. Doel van de aanbesteding is het vervangen van (verouderde) hardwaremachines door één nieuw toekomstvast geconsolideerd hardwareplatform. SLTN levert de nieuwe hardware, installeert, configureert en zorgt voor het onderhoud, een helpdeskfunctie, scholing en updates. En dat alles voor circa negenhonderdduizend euro (zonder BTW).

Milieudienst Westfriesland blijft bij Hoorn

Vijf gemeenten - Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Wervershoof en Andijk - hebben hun milieutaken ondergebracht in de gezamenlijke opgezette Milieudienst Westfriesland. Een aantal facilitaire taken, waaronder de automatisering, voor deze dienst is ondergebracht bij de gemeente Hoorn. Omdat het contract op 30 juni 2009 afliep, vond een nieuwe aanbesteding plaats (contractwaarde: ruim 206.000 euro). Uit vijf inschrijvingen is opnieuw de gemeente Hoorn voor vier jaar gekozen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-10-05T07:50:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.