Ordina krijgt nieuwe financieel directeur

Dit artikel delen:
ordina

Financieel directeur Hans den Hartog van Ordina verlaat per 31 maart 2010 de dienstverlener. Hij wordt opgevolgd door Bart de Jong, die nu financieel directeur is van Ordina Nederland. De Jong zal samen met algemeen directeur Ronald Kasteel de raad van bestuur van de ict-dienstverlener vormen.

Den Hartog werkte elf jaar als financieel directeur voor Ordina en vormde met ceo Ronald Kasteel het algemeen bestuur van Ordina Holding. Volgens het persbericht is hij toe aan een nieuwe uitdaging. ‘Nu Ordina er financieel solide voor staat, is het daarvoor een goed moment', aldus het communiqué. Den Hartog beraadt zich nog wat hij gaat doen na zijn vertrek. Hij verlaat in elk geval het bedrijf.

Bart de Jong moet nog officieel worden benoemd in de aankomende algemene vergadering van aandeelhouders. Die is op 12 mei 2010. De Jong werd vorig jaar mei aangesteld als financieel directeur Ordina Nederland.

Veel wisselingen

De afgelopen jaren zijn er veel wisselingen geweest in de top van Ordina. In september 2008 verlieten directeur Delivery Philip van Blanken en commercieel directeur Eddy Vermeire het bedrijf. Deze twee heren maakten deel uit van de raad van bestuur van Ordina. Na het vertrek werd de organisatie anders ingedeeld. De raad van bestuur bestaat nu uit financieel directeur Den Hartog en algemeen directeur Ronald Kasteel.

Daarnaast werden financieel directeur Bart de Jong en algemeen directeur Chris Jansen aangenomen als directie voor Ordina Nederland. Jansen verliet na vier maanden het bedrijf in juli 2009. De Jong nam toen zitting in een elfkoppig managementteam dat toen werd opgezet. Dit managementteam wordt aangestuurd door Kasteel.

Organisatie

Ordina Nederland maakt samen met Ordina België (onder leiding van Hans Vets) en dochterondernemingen Clockwork, Ormit, Integer en fiNext, deel uit van de holdingmaatschappij Ordina Holding. Daar zwaait scheidend financieel directeur Hans den Hartog samen met algemeen directeur Ronald Kasteel de scepter. Bart de Jong volgt Den Hartog op vanaf 1 april 2010. Dan vormen Kasteel en De Jong gezamenlijk de raad van bestuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

@Rian: Volgens mij is die AvA op 12 mei 2010 en niet 2009 ;-)

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Ordina

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-01-22T10:34:00.000Z Rian van Heur


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.