JCC Software wint order bij gemeente Gent

Dit artikel delen:

JCC Software uit Oldenzaal heeft een raamcontract afgesloten met Digipolis voor de levering van het klantgeleidingssysteem G-Bos voor de stad Gent. Digipolis is de ict-organisatie van de Belgische steden Antwerpen en Gent. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar. JCC won de aanbesteding van vijf andere aanbieders. Eerder dit jaar ging de Belgische Stad Roeselare al live met G-Bos, dat in Nederland al door zo’n honderdtwintig gemeenten wordt gebruikt om klanten te begeleiden bij de gewenste dienstverlening.

De Dienst Vreemdelingen van de Dienst Burgerzaken van de Stad Gent werkt al met het loketsysteem van JCC Software. Mocht JCC Software meer Belgische klanten binnenhalen dan overweegt het bedrijf een vestiging in België te openen.

Werking

Het klantgeleidingssysteem-aanbod van JCC bestaat uit de software G-Bos, hardware (lcd-schermen, zuilen, bonprinters), dienstverlening (implementatie en ondersteuning) en opleidingen. De opzet is dat een klant bij binnenkomst wordt aangemeld en met een volgnummerbon doorgestuurd wordt naar de wachtruimte. De aanmelding en afgifte van de volgnummerbon gebeurt via de receptie of via de touchscreenzuil. De baliemedewerker roept de klant op met een geluidssignaal en een melding via de lcd-schermen. Hij of zij heeft via het baliescherm een overzicht van de wachtende klanten. Het scherm geeft verder aan welke klant voor welk product komt, eventueel voorzien van extra informatie. Tijdens het wachten kan de oproepinformatie op de schermen worden gecombineerd met narrowcasting. Ook is G-Bos toepasbaar voor het maken van afspraken via internet, aldus JCC Software.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-19T17:09:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.