PinkRoccade en Docspro werken samen

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener PinkRoccade Local Government en leverancier van soft- en hardware voor documentbeheer Docspro gaan samenwerken. De bedrijven zetten samen een dienst op die gemeenten helpt bij het scannen en verwerken van facturen. Daartoe hebben ze een samenwerkingsovereenkomst getekend. Ci Vision Middelen van PinkRoccade wordt gekoppeld aan het aanbod van hardware en software voor het scannen en verwerken van papieren en digitale documenten van Docspro.

Gemeenten gebruiken Ci Vision voor de financiële administratie. Het programma wordt gekoppeld aan het aanbod van Docspro voor het scannen van papieren facturen en de verwerking van digitale bestanden. Naast papieren formulieren worden digitale bestanden in pdf- en xml-formaat verwerkt.

Het in 1994 opgerichte Docspro is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Het bedrijf levert scanapparatuur van onder andere Canon, Fujitsu, Kodak en Panasonic. De software die gebruikt wordt voor het scannen en beheren van documenten is van Kofax, EMC, Readsoft, IBM en Onbase. Er werken 25 mensen.

TSS

PinkRoccade Local Gevernment adviseert gemeenten. Het bedrijf is voortgekomen uit L+T Informatica, Raet Decentrale Overheid, GCEI, GRC en CCW. Die ondernemingen werden in de jaren negentig van de vorige eeuw overgenomen door het toenmalige PinkRoccade, dat later opging in KPN.

PinkRoccade Local Government is anno 2010 onderdeel van TSS (Total Specific Solutions), dat een tiental werkmaatschappijen en zestienhonderd medewerkers telt. Daarvan werken er vierhonderd bij PinkRoccade Local Government.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Docspro is een goede partij op het gebied van facturen scannen. De samenwerking met pinkroccade is een goede stap voor de specialist in documenten scannen en digitaal archiveren. Mooie ontwikkelingen!

Docspro is? een inderdaad een kei in documenten scannen en facturen? scannen. Ik ben erg tevreden over hun mogelijkheden tot digitale archivering.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-27T16:09:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.