Overheidsadviseur Zenc is deel van HEC en ROI

Dit artikel delen:
Samenwerken

Zenc, adviesbureau op het gebied van informatievoorziening en procesverbetering bij de overheid, is onderdeel geworden van consultancykantoor HEC (Het Expertise Centrum) en ROI Opleiding, Coaching & Advies. De drie organisaties bundelen hun krachten om de publieke sector beter bij te staan. Gezamenlijk tellen de drie organisaties ruim 170 medewerkers. Het drietal blijft vooralsnog onder eigen naam actief in de markt.

Bij Zenc uit Den Haag, opgericht door Arre Zuurmond en Ko Mies, werken 21 mensen. Het onderzoeks- en adviesbureau is actief bij de overheid en de zorgsector. Zenc is vooral bekend bij de lokale overheid waar het gemeenten van advies dient over allerlei ontwikkeling rond de e-overheid. Ook voert het onderzoek uit, onder andere in opdracht van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) en Nationaal ICT Instituut in de Zorg (Nictiz).

HEC en ROI

HEC en ROI bundelen in 2009 al hun krachten. HEC is een adviesorganisatie voor de publieke sector en richt zich op informatievoorziening en uitvoerend beleid. ROI zegt met negentig opleidingen het oudste en grootste opleidingsinstituut te zijn voor de publieke sector. HEC en ROI begeleiden samen jonge academici in traineeprogramma's op de gebieden Informatiemanagement en Strategisch HRM. Bij de organisaties werken in totaal 170 medewerkers. Er zijn ruim tweehonderd associés, docenten en trainers aan HEC en ROI verbonden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-18T09:16:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.