Centric neemt kennistechnologie Kluwer over

Dit artikel delen:
Handen schudden

Centric heeft de onderdelen Kluwer Snelbalie en Kluwer Kennissystemen overgenomen van Wolters Kluwer. De overname betekent voor Centric een uitbreiding van het portfolio voor digitale selfservice en e-dienstverlening aan gemeenten. De automatiseerder werkte de afgelopen tien jaar al samen met Kluwer om deze producten in de markt te zetten. Door deze nu over te nemen kan Centric klanten voortaan ondersteunen vanuit een centrale plek: de Servicedesk Lokale Overheid in Gouda.

De Kluwer Snelbalie en Kluwer Kennissystemen zijn frontoffice-oplossingen die lokale overheden kunnen inzetten om hun e-dienstverlening te verbeteren. Voor Centric is verdergaande digitalisering van de overheidsdienstverlening een speerpunt. De toevoeging van de Snelbalie en de kennissystemen voor lokale overheden versterkt het portfolio van Centric in deze markt, aldus de automatiseerder.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-06T15:11:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.