Genomineerden voor Broos van Erp en ICT Awards bekend

Dit artikel delen:

De jury van de Broos van Erp Prijs en de Nationale ICT Awards heeft de genomineerden bekend gemaakt in de categorieën 'beste starter', 'beste grootbedrijf' en 'beste mkb-onderneming'. De winnaars worden tijdens het vierde Nationaal ICT Event op 17 mei bekendgemaakt na een openbare juryronde.

Vier bedrijven zijn voorgedragen voor de Broos van Erp Prijs voor de beste starter (hun ict-toepassing staat tussen haakjes): PKM Solutions (PKMics suite), KSYOS (KSYOS Client Safe), Izecom (Izemail) en 3mensio Medical Imaging (3viseon).

 

De volgende ondernemingen haalden de laatste vier voor de ICT Award in de categorie grootbedrijf: SNT (Virtual XS), Wisdom TMLC (Pay2Day), Ordina (Verzuimmanager OnLine) en Canon Nederland (Document Services).

In de categorie midden- en kleinbedrijf drongen de volgende bedrijven door tot de laatste ronde: E-Way out (E-Way out Transcription), Rijnja Repro (FILE2SHARE Repro), Bureau Coevering (Digitaal handboek) en Digital-Channel (dcs).

 

In de categorie Non-profit zijn genomineerd: KSYOS (KSYOS TDCS), Portavita (Transmuraal electronisch patientendossier EPD), Total Backup (Combiplan) en UMC (e-Path).

Ook voor het beste onderzoek en ontwikkelingsproject is een iT Award uitgeloofd. Daarvoor zijn Software Improvement Group (Software Monitor), Telindus (Video Assist Remove Kit VARK), Telematica Instituut (Proactive Attentive Support System PASS) en SalesManager Mobile Solutions (SMS Mobile RAD FrameWork ) nog in de race.

 

Tot slot is er nog een award voor de ICT Persoonlijkheid en een publieksprijs. Daarvoor zijn geen genomineerden. De jury bepaald zelf de persoonlijkheid, terwijl de publieksprijs wordt bepaald door de VNU-vakbladen, die kunnen kiezen uit de genomineerde bedrijven/producten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-03-29T19:01:00.000Z René Rippen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.