T&T koppelt zich aan Exxellence Groep

Dit artikel delen:
Combinatie

Exxellence Groep, een aanbieder uit Hengelo van softwareoplossingen en advisering gericht op de lokale overheidsmarkt, heeft zijn tweede overname binnen. Na Zaaksystemen.nl sluit nu T&T Compet&t zich aan bij de groep. Dit Eindhovense bedrijf levert aan (semi)overheidsorganisaties en pensioenfondsen software voor koppelingen met basisregistraties. De transactie is ondersteund door Main Capital dat sinds begin maart meerderheidsaandeelhouder van Exxellence is.

Met de software van T&T kunnen klanten realtime-verbinding leggen met basisregistraties, zoals de Basisregistratie Personen (BRP), het Handelsregister (HR), de Basisregistratie Adressen Gebouwen (BAG) en het Pensioenregister. De BRP is het grootste register: er worden door T&T ongeveer vijfhonderd BRP-aansluitingen verzorgd voor klanten die gezamenlijk zo'n 170 miljoen personen volgen en meer dan 32 miljoen bevragingen per jaar uitvoeren.

Het bedrijf uit de Lichtstad, opgericht in 1976, bedient 350 klanten, waaronder het UWV, het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport, APG, de Sociale Verzekeringsbank en gemeente Rotterdam. 

Met de aankoop van T&T bouwt Exxellence Groep zijn productportfolio verder uit. Deze tweede overname is gericht op de integration layer van het overheids-softwarelandschap. Nieuwe overnames zijn in aantocht. Het bedrijf heeft de ambitie om tegenwicht te kunnen bieden aan de grotere spelers in de markt, zoals Pinkroccade en Centric. Bij Exxellence werken circa honderdvijftig man die circa vijfhonderd klanten bedienen.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-01T13:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.