Xafax koopt werkplek- en ict-aanbieder Mul ICT

Dit artikel delen:
Partners handen boks

Leverancier van betaal- en ict-diensten Xafax Nederland neemt ict-aanbieder Mul ICT services over. De transactie is gericht op verbreding van het productaanbod. Beide bedrijven werken al samen. Mul is gespecialiseerd in de inrichting van publieke werkplekken in bibliotheken waar bezoekers bijvoorbeeld de Nederlandse taal kunnen leren of hun huiswerk kunnen doen.

Volgens Fokko Duijzer, algemeen directeur bij Xafax Nederland, heeft Mul de afgelopen tijd bibliotheken in onder meer Arnhem, Almere en Utrecht van apparatuur voorzien. 'De producten en kennis van Mul ICT zijn een waardevolle aanvulling op ons totale aanbod,' zegt hij. 

Mul ICT services is gespecialiseerd in ict, consultancy, beheer en informatiebeveiliging. Xafax is al meer dan 35 jaar leverancier van ict-oplossingen en betaalsystemen voor het onderwijs, bibliotheken, zorg en bedrijven. De Xafax group is actief in Nederland en België en telt zestig medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-22T13:25:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.