Exxellence lijft WOZ-specialist 4Value in

Dit artikel delen:

4Value sluit zich aan bij de Exxellence Groep uit Hengelo, ondersteund door de strategische investeerder Main Capital. Het bedrijf uit Zoeterwoude levert sinds 1997 software en taxatietechnische diensten voor de uitvoering van de WOZ-wet aan gemeenten en samenwerkingsverbanden. Met de overname breidt Exxellence zijn portfolio voor de (semi)overheid uit.

4Value is een softwarebedrijf en een taxatiebureau tegelijk. In opdracht van 45 klanten (gemeenten en samenwerkingsverbanden) waardeert de webgebaseerde waarderingsapplicatie 4Woz 2.0 jaarlijks meer dan 2,3 miljoen objecten in 92 gemeenten in Nederland. Klanten van 4Value zijn onder andere de Belastingsamenwerking West-Brabant, Hilversum en Gemeentebelastingen Kennemerland Zuid.

4Value en Exxellence Groep hebben samen ruim 550 klanten en 220 medewerkers en richten zich op gemeenten en (semi-)publieke organisaties in Nederland. Met de strategische combinatie met 4Value zetten Exxellence Groep en Main Capital een grote stap in de uitbreiding van het productportfolio en het optimaliseren van de toegevoegde waarde voor klanten.

Eerder waren er overnames van Zaaksysteem.nl (in mei) en integatietool T&T Vertrouwd Verbonden (augustus). Ondersteund door Main Capital zal het gecombineerde bedrijf verdere strategische combinaties met aanbieders van softwareproducten in de overheidsmarkt blijven onderzoeken.

De ambitie van de groep is om uit te groeien tot een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen en aanverwante diensten binnen de (semi-)overheidsmarkt om zo het productaanbod en de toegevoegde waarde naar klanten toe uit te breiden en een duurzaam alternatief te bieden voor de grotere spelers in de markt. Hierbij wordt voortgebouwd op de ervaring die Main in deze markt heeft opgedaan met het voormalige portfoliobedrijf Roxit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-24T17:24:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.