Conclusion Foreyet beheert reisinformatie Prorail

Dit artikel delen:

Systeemintegrator Conclusion Foreyet heeft de aanbesteding gewonnen voor het beheer en onderhoud van alle digitale visuele reisinformatieschermen van spoorwegbeheerder Prorail. Ook het contract voor onderhoud van stationsklokken is verlengd. De gunning is voor een periode van maximaal acht jaar - vijf jaar met drie keer de optie tot verlenging van een jaar - en sluit aan op de samenwerking van de afgelopen tien jaar.

Het contract omvat het 24/7-beheer en -onderhoud van alle 3.500 schermen op de vierhonderd stations in Nederland. 'Wij zorgen dat alle hard- en software doorlopend online is. Dit lukt ons door strakke functiehersteltijden, correctief en preventief onderhoud, goed reserveonderdelenmanagement en lifecyclemanagement van de hardware', aldus Martijn Danse, directeur Conclusion Foreyet.

De komende tijd wordt de connectiviteit van de informatieschermen verbeterd met de verdere uitrol van 4G, glasvezel en upgrades van hardware en software. Het bedrijf, onderdeel van de Utrechtse it-dienstverlener Conclusion, mag zich inmiddels specialist in reisinformatiesystemen noemen. Conclusion Foreyet beschikt ook over een eigen r&d-afdeling. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-30T12:12:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.