Screeningspartner Fox-IT wisselt van eigenaar

Dit artikel delen:

Adviesbureau Interseco is overgenomen door het Zweedse beveiligingsconcern Securitas voor naar schatting 4,5 miljoen euro. Interseco is partner van it-beveiligingsbureau Fox-IT en screent voor dit bedrijf het nieuwe personeel. Interseco is gehuisvest in Den Haag en Zwolle en telt vijftig man.

Fox-IT uit Delft is een it-beveiligingsbedrijf dat onder andere oplossingen ontwikkelt voor het beschermen van staatsgeheimen en zich bezighoudt met digitale recherche. Doordat het bedrijf met zeer vertrouwelijke gegevens werkt, hanteert het een verscherpt personeelsbeleid. Zo verzorgt behalve de politie Interseco de screening van alle nieuwe medewerkers van Fox-IT.

Voor de invulling van sleutelfuncties wordt een uitgebreide screening van kandidaten toegepast en hun integriteit getest. Van een klein aantal kandidaten wordt op basis van de resultaten vroegtijdig afscheid genomen.

Fox-IT en Interseco maken al geruime tijd gebruik van elkaars kennis en diensten. Zo schakelt Interseco de expertise van Fox-IT in bij technisch en elektronisch onderzoek.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-04T13:14:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.