Kaspersky geeft gratis advies over beveiliging

Dit artikel delen:

Beveiligingsleverancier Kaspersky zet een online enquête op. De leverancier bevraagt de markt om een beter beeld te krijgen van de beveiligingsbehoeften van bedrijven. Respondenten ontvangen als tegenprestatie voor het invullen van de vragenlijst een evaluatie van de beveiligingsrisico's van hun eigen bedrijf.

Het rapport dat als tegenprestatie wordt geleverd, verschaft informatie over beveiligingsprioriteiten en potentiële aandachtsgebieden.

Kaspersky wil weten wat de belangrijkste behoeften zijn van verschillende bedrijven van verschillende omvang. Het onderzoek is in principe gericht om Noord-Amerika en West Europa.

Begin 2012 worden de uitkomsten gepubliceerd. Deelnemers krijgen gratis toegang tot de uitkomsten van het onderzoek. De respons die voor 30 december 2011 via de online enquête binnenkomt, wordt meegenomen in de conclusie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wij hebben zelf ook Kaspersky ik ben er zeer tevreden over. Ben benieuwd naar de uitkomsten van dit onderzoek wordt dat ook hier geplaatst?

Hier kan je zelf eventueel kaspersky aanschaffen met korting: http://www.kortingscode.nl/shops/2010/04/kaspersky

Ik heb ook een abonnement op kaspersky voor het derde of vierde jaar. Sinds 2 weken wil het programma niet meer updaten. eerst werd dat in de kleur geel weergegeven en nu in de kleur rood. Ik heb op internet een vragenformulier gevonden en dat opgestuurd. Ik ben teleurgesteld omdat ik geen antwoord heb teruggekregen.
Zoals het er nu naar uit ziet, wordt het abonnement niet meer verlengd.
Helaas!

Ik heb Kaspersky destijds via http://www.vouchercode.nl/kaspersky/ aangeschaft, ik gebruik het tot op heden nog steeds naar tevredenheid, dus ik kan me niet vinden in het bericht hierboven.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-28T16:56:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.