Trend Micro rondt overname TippingPoint af

Dit artikel delen:

Beveiligingssoftwareleverancier Trend Micro heeft de overname van netwerkbeveiliger TippingPoint definitief afgerond. Door de overname van TippingPoint, dat onderdeel was van Hewlett Packard Enterprise, versterkt Trend Micro zijn aanbod van securityoplossingen voor netwerkbeveiliging voor de zakelijke markt.

Onder de naam Trend Micro TippingPoint worden verschillende producten in de markt gezet. Het gaat onder meer om intrusion prevention systemen (ips) en geïntegreerde netwerkbeveiligingsoplossingen. Het bedrijf integreert die oplossingen in een gelaagde aanpak van netwerkbeveiliging voor de zakelijke markt.

Trend Micro meldt ook dat het doorgaat met een aantal initiatieven waaraan TippingPoint verbonden was, zoals Digital Vaccine Labs (DVLabs) en Zero Day Initiative (ZDI). Dat zijn initiatieven die onafhankelijke security-onderzoekers betrekken bij de opsporing naar nieuwe dreigingen en aanmoedigen om onbekende kwetsbaarheden te identificeren. Daar is ook een beloningsstructuur aan verbonden.

In oktober 2015 maakte Trend Micro bekend dat het voor driehonderd miljoen dollar TippingPoint wilde overnemen van Hewlett Packard Enterprise.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-11T11:07:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.