Mede-oprichter verlaat Fox-IT

Menno van der Marel geeft stokje door aan Joost Halkes

Dit artikel delen:

Mede-oprichter van ict-beveiliger Fox-IT, Menno van der Marel, legt per 1 november 2016 zijn functie van algemeen directeur neer. Hij draagt het stokje over aan Joost Halkes die overstapt van bol.com. Halkes moet de ict-beveiliger uit Delft naar een nieuwe internationale groeifase leiden.

Van der Marel gaat zich buiten Fox-IT richten op het begeleiden van kleine innovatieve bedrijven.Het is op dit moment niet bekend of hij als adviseur of in een andere rol betrokken blijft bij Fox-IT.

Opvolger Joost Halkes werkte bij bol.com in verschillende leidinggevende functies. Hij gaf onder andere leiding aan het team dat de productcatalogus van bol.com beheert en was daar verantwoordelijk voor een ict-omgeving, met big data- en security-onderdelen.

Voor bol.com werkte hij in verschillende leidinggevende functie bij aanbiedingenplatform Groupon. Halkes begon zijn carrière als strategisch adviseur bij de Boston Consulting Group. Hij studeerde aan de TU Delft.

NCC Group

Van der Marel richtte Fox-IT zestien jaar geleden op, samen met Ronald Prins. Prins is technisch directeur (cto) van het bedrijf. De directie van Fox-IT bestaat verder uit strategisch directeur Jurjen Harskamp.

Fox-IT is eind 2015 overgenomen door de Britse NCC-group. Onder de vleugels van dat bedrijf, wil Fox-IT onder eigen naam internationaal verder groeien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-26T11:58:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.