Stel je vraag aan defensiecyberexpert Hans Folmer

Maak kans op vrijkaart Black Hat Sessions

Dit artikel delen:
Vragen

Hans Folmer, leidinggevende van het Defensie Cyber Commando (DCC), spreekt tijdens de Black Hat Sessions op donderdag 29 juni. Tijdens zijn presentatie gaat hij in op de bedreigingen en kansen van cybersecurity. Computable is mediapartner van het security-event en stelt haar lezers in de gelegenheid om een vraag aan de defensiecyberspecialist te stellen.

Het DCC draagt bij aan militaire operaties waarbij cyberexpertise nodig is. Folmer gaat tijdens de Black Hat Sessions in op wat dit in een rap tempo digitaliserende maatschappij precies betekent en waarbij (digitale) informatie cruciaal is in het laten opereren van de strijdkrachten.

Ict-vaktitel Computable is mediapartners van de Black Hat Sessions en mag één vrijkaart (ter waarde van 265 euro) weggeven aan haar lezers. Om kans te maken op deze kaart is een win-actie opgesteld. Welke vraag wil jij aan Folmer stellen? Stuur deze uiterlijk 25 juni 2017 naar lezers@computable.nl op. De persoon met de beste vraag wint de toegangskaart. Folmer zal deze vraag vervolgens tijdens zijn keynote behandelen.

Jubileum

Dit viert Black Hat Sessions haar vijftienjarige jubileum. Het thema van de jubileumeditie is ‘It’s all about the data’. Organisator Madison Gurkha wil tijdens de dag antwoord krijgen op vragen als: ‘Een wereld zonder data is ondenkbaar, maar hoe ga je hier op een goede en veilige manier mee om?’ en ‘Welke impact heeft het op grote schaal opslaan van data? Waar gaat deze trend naartoe?’.

Tien procent korting

De Black Hat Sessions part XIV vindt plaats op dinsdag 29 juni in Hotel en Congrescentrum de ReeHorst in Ede. Computable-lezers krijgen tien procent korting op een toegangskaart. Zo betaal je 238,50 euro in plaats van 265 euro. Gebruik hiervoor de kortingscode Comp&BHS15# bij het inschrijfformulier. Bekijk het volledige programma op de website van de Black Hat Sessions.

Expertverslagen

De afgelopen jaren hebben diverse Computable-experts de Black Hat Sessions bezocht. Lees de volgende expertverslagen om een indruk te krijgen van het securitycongres:

2016: Mobile (In)Security

Mobile (In)Security

2015: Hoe veilig is (IT in) Nederland?

Business-focus bij Black Hat Session

Black Hat Sessions part XIII

Cybersecurity is dweilen met de kraan open

2014: Inlichtingendiensten, Spionage en Privacy

Volle zaal door spionage en inlichtingsdiensten

Bento box met genoeg smaken voor elk wat wils

Slechteriken spioneren en schenden privacy

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-20T10:24:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.