Sprekers voor Cybersec Europe zijn bekend!

Dit artikel delen:

Cybersec Europe 2022.

De grootste cybersecuritybeurs van Europa keert op 19 en 20 april terug naar Brussel. Content vormt de rode draad doorheen het programma. Intussen zijn ook de meeste sprekers bekend.

Cybersec Europe profileert zich als de go-to-hub voor iedereen die zich bezighoudt met cybersecurity. De beurs brengt internationale partijen samen om ideeën uit te wisselen en samenwerkingsverbanden op te zetten. 'Hiervoor biedt Cybersec Europe ruimte voor ongeveer 130 exposanten en meer dan 5.000 bezoekers. Per dag vinden er ruim 100 sessies plaats, waaronder meer dan tien keynotes, panelgesprekken en diepte-interviews', aldus Mick den Dijker, woordvoerder van Jaarbeurs, de organisator van Cybersec Europe.

Op beide dagen komen verschillende internationale experts aan het woord. Zij kaarten uiteenlopende thema’s aan zoals de psychologie achter een sterke cybersecuritystrategie, de uitdagingen rond kwantumcomputing, Generative AI (denk maar aan ChatGPT) of de maatschappelijk en business impact van misinformatie.

Bestrijding van desinformatie

Enkele van de sprekers die op de beurs aan het woord komen, zijn Ksenia Lliuk, voormalig hoofd onderzoek in de bestrijding van desinformatie tijdens de Oekraïne-oorlog, Nina Schick, internationale expert op het gebied van generative ai, en Pablo Ballarin Usieto, medeoprichter van Balusian, cybersecurity adviseur, professor en lid van de ISACA Valencia Raad van Bestuur.

Ook van de partij op het hoofdpodium zijn Ramses Gallego, international cto, OpenText Cybersecurity, Iretioluwa Akerele, oprichter van Cybarik Limited en winnaar van de Young CISO Award 2022, Lesley Kipling, lead investigator & forensicator bij Microsoft, Fred Streefland, ceo bij Secior en Inti De Ceukelaire, chief hacker officer bij Intigriti & voormalig it person of the year bij Computable.

Daarnaast is er op Cybersec Europe ook nog een 'heroes stage' waar je gedurende de twee beursdagen terecht kan voor presentaties en pitches van (jong) it- en security-talent. Op 20 april worden op dat podium ook de Computable Awards België uitgereikt met Wim De Vilder als host.

Aanmelding

Gratis inschrijven voor Cybersec Europe (voor 19 en 20 april) kan via deze link. Na registratie krijg je toegang tot de beurs en kan je ook je geregistreerde data delen met specifieke exposanten of sprekers waarmee je graag in contact wil komen of informatie van wil ontvangen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-10T10:59:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.