ICT & Logistiek trekt een recordaantal bezoekers

Met 145 exposanten en 5.552 bezoekers heeft ICT & Logistiek een recordeditie achter de rug. De vakbeurs, de plaatsvond op 7 en 8 november in Jaarbeurs Utrecht, trekt steeds meer bezoek dat op zoek is naar ict-oplossingen in de logistiek. Volgend jaar vindt ICT & Logistiek weer gelijktijdig met Logistica plaats van 5 tot en met 7 november 2019.

'De druk vanuit de markt maakt dat bedrijven nadenken over nieuwe processen en toepassingen', concludeert Martijn de Weerd, brandmanager bij Jaarbeurs. 'Bezoekers kwamen bij exposanten langs met concrete vraagstukken, blijkt uit de reacties van stadhouders.'

Naast de beursvloer was er een inhoudelijk programma met veel sessies, innovatietours en speed consults over supply chain management.

Computable-debat

De redactie van Computable organiseerde op ICT & Logistiek 2018 twee debatsessies: de een over (het delen van) data en hoe data-gedreven technologieën de logistieke sector vooruit kunnen helpen; de ander over de betekenis van artificial intelligence (ai) voor de logistiek. De twee verslagen staan hieronder.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-15T11:33:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.