Oefenen met blockchain en smart contracts [VIDEO]

TBX 2021

Dit artikel delen:

Hoewel blockchain een blijvertje lijkt, is het voor veel organisaties nog steeds een ver-van-hun-bed-show. Smartys organiseert workshops en maakt demo’s om uit te leggen wat je met blockchain (en daarmee smart contracts) kan doen. Robert Rongen van Smartys laat in dit Computable Journaal een aantal voorbeelden de revue passeren.

Smartys toonde voorbeelden van blockchaindemo’s op het door Computable georganiseerde Future Lab tijdens de recente ict-vakbeurs TBX begin november in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Robert Rongen van Smartys demonstreert in onderstaand Computable Journaal een paar van die voorbeelden. Zoals het vervoer van vaccins onder bepaalde temperatuurcondities, het meten of binnenruimtes in kantoren en scholen nog coronaveilig en het streamen van content naar Ziggo-klanten dat via microbetalingen wordt afgehandeld.  

Voor het organiseren van de workshops werkt Smartys onder andere samen met het blockchainlab van de TU Eindhoven. De eerstvolgende workshop is op maandagmiddag 13 december. In de tweede week van december vindt overigens de 'Dutch Blockchain Week' plaats.

(Video: Jeroen de Groot/De Filmpjesmaker.)  

Computable Journaal: Oefenen met blockchain en smart contracts

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Smart Logistics

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-23T10:17:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.