Mede-oprichter en directeur i3 groep overleden

Dit artikel delen:

John van Spierenburg, mede-oprichter en –directeur van dataopslagspecialist i3 Groep uit Vianen, is na een ziekbed overleden. Bij de opbouw van zijn bedrijf heeft Spierenburg zich gekenmerkt door zijn gedrevenheid en zijn voortdurende drang naar vernieuwing.

John van Spierenburg was een van de drijvende krachten achter i3 groep. Het bedrijf  bestaat inmiddels tien jaar. De doelstelling is het integreren van informatie infrastructuren; vandaar de drie i's. Hierbij zijn partnerovereenkomsten gesloten met HP, IBM, EMC, HDS, Netapp, VMware, Symantec, Brocade en Microsoft. Het bedrijf vestigde zich ooit in een kantoor van Hitachi in Waardenburg. In 2001 kreeg het van, minister Annemarie Jorritsma van Economische Zaken, de aanmoedigingsprijs als ict start-up. In 2003 werd een pand gevonden in Vianen. Het bedrijf groeide verder en kocht in 2009 het voormalige gebouw van Saab Nederland en nam na verbouwing daar zijn intrek.

Inmiddels is het bedrijf één van de grotere dataopslagspecialisten van Nederland. Afgelopen drie jaar groeide het bedrijf met bijna 150 procent. De omzet is 48,8 miljoen euro en het heeft tegen de zestig werknemers in dienst. i3 groep heeft klanten aan de bovenkant van het mkb, de grootzakelijke markt en overheden.

Medeleven kan worden betuigd op http://www.condoleanceregister.com/John-van-Spierenburg.html

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-17T10:55:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.