Paleis Het Loo besteedt ICT uit aan Combine-IT

Nationaal Museum Paleis het Loo verlengt zijn contract met de Arnhemse ict-dienstverlener Combine-IT voor een periode van drie jaar. De afgelopen twee jaar beheerde het bedrijf al de ict-systemen en de mobiele telefonie van de medewerkers bij het Apeldoornse paleismuseum.

Combine-IT is gespecialiseerd in het beheer van ict-systemen van musea. De onderneming kwam met Het Loo in aanraking doordat het al langer de systemen bij branchegenoot het Nederlands Openlucht Museum in Arnhem beheert. Het Loo besloot het beheer van de ict gedurende een jaar uit te besteden aan Combine-IT. Dat contract werd vervolgens met een jaar verlengd. Het huidige contract loopt tot mei 2015.

Combine-IT werkt nauw samen met de lokale systeembeheerder in Apeldoorn en het hoofd facilitaire dienst. ‘Het werken in een monumentaal gebouw als Paleis Het Loo en de uitgestrektheid van het terrein vormt een uitdaging die we al kennen van het Openlucht Museum. Storingsmeldingen komen bij ons in Arnhem binnen. Zo gauw er iets aan de hand is wat we op afstand niet op kunnen lossen, wordt de systeembeheerder in Apeldoorn ingeseind. Dat werkt uitstekend', vertelt directeur Chris Perk van Combine-IT.

Namens Paleis Het Loo zette scheidend algemeen directeur prof. dr. Johan ter Molen (rechts) zijn handtekening, voor Combine-IT deed dat directeur Chris Perk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-25T11:35:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.