Raet levert eHRM-oplossing aan Assen

Dit artikel delen:

Gemeente Assen heeft na een Europese aanbesteding Raet de opdracht gegund voor het leveren van een eHRM-oplossing. Hiermee streeft de gemeente modern werkgeverschap en een papierloze organisatie na. Ook wordt hiermee het nieuwe werken gefacilliteerd. De 675 medewerkers krijgen met de webportal Raet Online altijd en overal eenvoudig toegang tot de voor hen relevante gegevens, zoals verlof, verzuim en opleidingsmogelijkheden.

Recentelijk is de gemeente het programma ‘de nieuwe werkomgeving' gestart. Met dit programma introduceert de organisatie het nieuwe werken. Deze ontwikkelingen vragen om een toegankelijk, flexibel en gebruiksvriendelijk eHRM-systeem. De gemeente vindt deze mogelijkheden in de portal Raet Online.

'De gemeente Assen betrekt, na een interne verbouwing, een nieuwe flexibele werkomgeving waar papierloos werken het credo is', zegt André Feijen, coördinator personeels- en salarisadministratie bij gemeente Assen. 'Dit heeft niet alleen gevolgen voor de werkprocessen in het primaire proces, maar vraagt ook om digitale ondersteuning van secundaire processen, zoals hr. De totaaloplossing van Raet maakt dat wij gegevens eenmalig invoeren in de basisadministratie en vervolgens altijd en overal over deze informatie kunnen beschikken. Dit is een groot voordeel bij het registreren van verzuim en het verwerken van declaratieaanvragen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Prima oplossing. Wat een zeer groot gemis is binnen Raet E-HRM, is dat ze tijdschrijven niet geintegreerd hebben. Jammer, dat zou het zoveel beter maken. Nu moet je daarvoor nog naar een andere applicatie en daarmee heb je dus altijd verschillen tussen de vakantie-uren boekhouding en het tijdschrijven zelf.

Dan raet (raad) ik aan om te kijken naar de tijdschrijf oplossing TimEnterprise van Aenova welke o.a. volledig integreert met Raet online/Beaufort en vele andere HR toepassingen.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-20T11:30:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.