Onderwijsinstelling BCOU kiest voor Raet

Dit artikel delen:

Het Bureau Christelijk Onderwijs Utrecht (BCOU) kiest voor een nieuw personeelsinformatiesysteem van Raet. Vanaf 2013 kunnen de 2100 medewerkers hun eigen personeelszaken via portal Raet Online regelen. Daarnaast wil BCOU de processen rondom verzuimbeheer, instroom en ontwikkeling van personeel en managementinformatie stroomlijnen via dit e-HRM-portal. Het bestuursbureau heeft zo'n 200.000 euro uitgetrokken voor dit systeem.

BCOU is het bestuursbureau voor de stichting Protestants Christelijk Onderwijs Utrecht en de Willibrord Stichting. De groeiende behoefte aan betere en duidelijker informatie over allerhande personeelzaken in de onderwijswereld vereist een portal waarin de managementinformatie snel en actueel opvraagbaar is. De introductie van Raet Online in de organisatie vormt een startpunt voor verbetering en optimalisering van de human resources (hr)-processen, aldus het bureau.

Cees van den Heijkant, bestuursvoorzitter Raet: 'Goede informatievoorziening is belangrijk voor een onderwijsinstelling. Uit onze jaarlijkse HR Benchmark blijkt dat dit voor bijna een derde van de organisaties de reden is om over te stappen op een online portal. Medewerkers en managers zijn bij deze organisaties zelf verantwoordelijk voor de juiste invoer. Dat leidt tot een betere kwaliteit van de hr-data. Gegevensuitwisseling met onder meer leerlingvolgsystemen en financiële administratie wordt hierdoor ook aanzienlijk verbeterd.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-31T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.