Alfa-college verlengt beheercontract Capgemini

Handen schudden

Capgemini en het Alfa-college uit Groningen hebben een nieuw contract getekend voor de uitbesteding van it-diensten. De looptijd is opnieuw vier jaar, met de optie om het contract driemaal met twee jaar te verlengen. Het nieuwe contract gaat op 1 juli 2014 in. In de tussenliggende periode wordt de bestaande dienstverlening voortgezet, maar vinden ook al de voorbereidingen plaats voor vanaf juli upgraden en migreren van verschillende diensten.

Het Alfa-college (duizend medewerkers, twaalfduizend studenten) is het christelijke regionaal opleidingencentrum (ROC) voor Noord- en Oost-Nederland. De scholengemeenschap uit Groningen sloot in 2008 met Capgemini een groot uitbestedingsovereenkomst. De waarde van het vierjarig contract bedroeg maar liefst twintig miljoen euro. Ook de nieuwe aanbesteding is door Capgemini gewonnen. Het Alfa-college heeft hierbij gebruikt gemaakt van de Best Value Procurement–methodiek, waarbij het accent op kwaliteit ligt.  

Capgemini blijft volgens het nieuwe contract diensten leveren voor onder meer de servicedesk, werkplekken, datacenter services en netwerkservices van het Alfa-college. Nieuw in dit contract is dat Capgemini interne telefonie gaat leveren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-11T11:11:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.