Managed hosting door True

Wie gunt wat

RUD NHN en Equalit kiezen voor Green Valley

 

De in juli 2013 opgerichte Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord (RUD NHN) kiest na een openbare aanbesteding voor de aanschaf en implementatie van een zaaksysteem en documentbeheersysteem van Green Valley. Ook het Brabantse ict-samenwerkinsgverband Equalit heeft het zaaksysteem aangeschaft, maar dan aangevuld met een klantinformatiesysteem van Green Valley.

Afgelopen zomer hebben negentien gemeenten in de Kop van Noord-Holland en de provincie een regionale uitvoeringsdienst (RUD NHN) opgericht om in deze regio de taken te bundelen op het gebied van milieutaken en vergunningverlening, toezicht en handhaving. De RUD NHN heeft nu voor het afnemen van de zaaksysteem- en documentbeheersoftware van Green Valley een vierjarig contract gesloten met een optionele verlenging van twee maal één jaar. Het zaaksysteem wordt aan de RUD geleverd als een software-as-a-service (SaaS).

Equalit

Het Brabantse ict-samenwerkingsverband Equalit heeft Green Valley na een aanbesteding geselecteerd voor de levering van een zaaksysteem en een klantinformatiesysteem. De opdracht heeft een looptijd van maximaal zes jaar en een waarde van om en nabij de twee miljoen euro.

Equalit is het shared service center voor ict van de Noord-Brabantse gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Oosterhout, Woensdrecht en Zundert, de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) en de sociale werkvoorziening !Go.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5021256). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×