Misco Solutions wint werkplektender Alliander

Dit artikel delen:

Hoofdkantoor Alliander in Arnhem

Energienetwerkbeheerder Alliander heeft de aanbesteding voor werkplekken voor de komende drie jaar gegund aan Misco Solutions (voorheen SCC Services) uit Utrecht. De aanbesteding behelst de levering van circa zesduizend werkplekken, inclusief de installatie en het oplossen van storingen. Misco Solutions heeft hiermee ook de regiefunctie in handen, waarbij het met Alliander vanuit technische en economische motieven een keuze gaat maken voor het te voeren merk.

Het driejarig contract kan twee keer worden verlengd. Volgens Ron Idelenburg, senior accountmanager bij Misco Solutions, is de keuze na een aanbesteding op Misco Solutions, onderdeel van het Amerikaanse concern Systemax, gevallen vanwege de logistieke expertise die het bedrijf biedt vanuit de servicelocatie in Bodegraven.

Misco Solutions zal in de uitvoering moeten samenwerken met Fujitsu, dat ict-infrastructuurbeheerdiensten aan Alliander levert. Recent sloot de netwerkbeheerder uit Arnhem ook een overeenkomst met SLTN Inter Access voor het regelen van opslagsystemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-13T11:57:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.