Bechtle wint onderwijsaanbesteding

Hardwareleverancier Bechtle direct heeft de Europese aanbesteding gewonnen voor de levering van werkplekapparatuur aan zes Nederlandse scholen. Hiervoor heeft ROC Summa College een overeenkomst getekend met een looptijd van twee jaar. Het contract kan nog tweemaal met een jaar worden verlengd.

De aanbesteding betreft de levering van werkplekapparatuur aan zes Nederlandse scholen: Gilde Opleidingen in Roermond, HZ University of Applied Sciences, Scholengroep Pontes en ROC Scalda in Zeeland, ROC Summa College in Eindhoven en ROC Ter Aa in Helmond. ROC Summa College heeft hierbij als penvoerder opgetreden.

Bechtle levert een complete front office-infrastructuur aan de partijen. Het gaat om ict-hardware zoals pc’s, laptops, tablets, monitoren en aanverwante artikelen. Daarnaast stelt de hardwareleverancier de partijen in staat om de dienstverlening naar de studenten sneller en efficiënter in te richten.

Bart Roijakkers, business unit manager publieke sector bij Bechtle, vertelt dat het segment educatie voor Bechtle een strategisch groeigebied is. ‘We hebben de afgelopen jaren een groot aantal partijen in het educatiesegment van oplossingen kunnen voorzien, waaronder het Koning Willem 1 College in Den Bosch, ROC ID College in Gouda, Helicon Opleidingen en Avans Hogeschool. We zijn daarom erg content dat we deze klantenset nu kunnen uitbreiden met de zes deelnemende scholen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-29T09:36:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.